Pla general del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; de l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; la tinent d'alcalde…
Pla general del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; de l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; la tinent d'alcalde de Vinebre, Maria Pilar Rams, entre altres autoritats, aquest 16 de juny del 2018 (Horitzontal).

La Diputació de Tarragona millora la seguretat de la T-2237 entre Vinebre i la Palma d'Ebre

ACN Tarragona.-La Diputació de Tarragona ha millorat un tram d'1,7 quilòmetres de la carretera T-2237 entre els municipis de Vinebre i la Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre). La inauguració oficial de la via s'ha fet aquest dissabte al matí, en un acte encapçalat pel president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, juntament amb l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; i la tinent d'alcalde de Vinebre, Maria Pilar Rams, entre altres autoritats. Els treballs s'han realitzat des del barranc de la Vall dels Gorraptes fins al punt quilomètric 3.532 i han consistit en la millora del traçat de la via i dels vorals i l'ampliació de la carretera fins a 7 metres. A banda d'aquest tram, també s'han executat 1.380 metres més de cunetes transitables. Aquestes obres han permès guanyar en seguretat viària en aquesta carretera de la Ribera d'Ebre.

Anar al contingut