Barcelona

La Diagonal i el passeig de Gràcia seran grans espais lúdics i de lleure els diumenges i festius

Es tallaran els laterals de la Diagonal entre Francesc Macià i la plaça de les Glòries i el passeig de Gràcia a partir del mes de març

RedaccióActualitzat

L'avinguda Diagonal de Barcelona es convertirà en un gran parc d'oci i de lleure per a ús exclusiu dels vianants els diumenges i festius. Aquesta mesura es començarà aplicar a partir del mes de març i també es farà al passeig de Gràcia, on entre les nou del matí i les cinc de la tarda els vehicles no podran circular pels laterals.

La mesura afectarà els laterals de la Diagonal entre Francesc Macià i la plaça de les Glòries, tot i que no tots els trams. Entre Via Augusta i el passeig de Gràcia només es tallarà els carrils de banda mar, i entre els carrers Marina i Castillejos, també hi haurà un tancament parcial. Onque sí que els dos laterals estaran tancats és a passeig de Gràcia, de pujada i baixada, entre els Jardinets de Gràcia i la Gran Via.

Seran tres quilòmetres i mig on es podrà passejar, patinar o anar amb bicileta i també s'hi faran activitats com classes de ioga o fires artesanals. A més, com en alguns parcs, hi haurà cadires i gandules en alguns trams, similar a les que hi ha a la plaça de les Glòries, per poder -hi seure per descansar, llegir o simplement observar la gent que hi passeja.

Amb aquesta experiència se segeix l'exemple d'altres ciutats del món com Nova York, París, Londres o Sao Paulo. Aquest projecte es provarà durant 3-4 mesos i si funciona es podria ampliar a altres carrers de la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut