Plaça de la Font, a Tarragona
Plaça de la Font, a Tarragona
Diumenge, a les 12.00, en directe, a TV3.cat

La diada castellera de Santa Tecla de Tarragona, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, 17 de setembre, Tarragona viurà la diada castellera del primer diumenge de les Festes de Santa Tecla, a la plaça de la Font. TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, en "streaming" pel portal web TV3.cat, i n'oferirà un ampli resum a les 19.55. Catalunya Ràdio connectarà en directe a partir les 11.45 i el programa "3 rondes" de Catalunya Informació en repassarà els millors moments a les 21.00. Els presentadors de la diada seran Carles Cortés, a TV3.cat; Agustí Forné, a TV3; i Josep Almirall i David Prats, a Catalunya Ràdio.

Actualitzat

Tarragona es prepara per viure l'emoció dels castells en el marc de les Festes de Santa Tecla i TV3 i Catalunya Ràdio transmetran la jornada des de la plaça de la Font. La jornada acollirà l'actuació de quatre de les millors colles del moment: Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Castellers de Vilafranca i Colla Vella dels Xiquets de Valls.

 

TV3.cat i TV3

TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, en "streaming" pel portal web TV3.cat, i a les 19.55, n'oferirà un ampli resum a l'espai "Diades castelleres especials", amb el més destacat del que hagi passat a plaça.

El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb els comentaris de Francesc Domènech. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum de TV3 serà a càrrec d'Agustí Forné.

Després de Sant Fèlix i Les Santes, aquesta és la tercera diada que Televisió de Catalunya coprodueix amb la Xarxa de Comunicació Local, en una suma d'esforços per donar més difusió als castells.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran el seguiment de la diada a partir de les 11.45. Les connexions aniran a càrrec Josep Almirall i David Prats, periodistes del programa "3 rondes", i s'allargaran fins a l'acabament de l'actuació.

A partir de les 21.00, el programa "3 rondes" de Catalunya Informació repassarà els millors moments de la diada amb les valoracions dels protagonistes.

 

Diada de màxima emoció

La Colla Jove Xiquets de Tarragona té quatre castells en cartera que gestionarà en les dues grans actuacions de la Festa Major de Tarragona: 2 de 9 amb folre i manilles, 5 de 9 amb folre, 3 de 9 amb folre i agulla i 3 de 10 amb folre i manilles, a banda del pilar de vuit emmanillat. Els Xiquets de Tarragona no arriben en bon moment a la diada del primer diumenge, i els seus grans objectius seran els castells bàsics de nou.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Vilafranca volen repetir alguns dels castells de Sant Fèlix, com el 3 de 10 amb folre i manilles i el 2 de 8 sense folre, i sumar-hi el 4 de 9 sense folre. I la Colla Vella dels Xiquets de Valls també vol intentar el castell de 10 o el 4 de 9 sense folre, com a estructures més destacades.

 

catradio.cat/informatius 

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

tv3.cat

facebook.com/tv3

twitter.com/tv3cat

Anar al contingut