Vilafranca del Penedès

La diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, ha deixat un total d'11 castells de gamma extra

Els Castellers de Vilafranca han carregat el tres de deu amb folre i manilles, però no han aconseguit descarregar-lo

RedaccióActualitzat

Els castellers de Vilafranca han anotat, durant la diada de Sant Fèlix, la millor actuació de la jornada. Aquesta colla ha executat un quatre de nou amb agulla, però el més espectacular ha estat el tres de deu amb folre i manilles.

Els Castellers de Vilafranca han aconseguit carregar-lo a la segona ronda després d'un peu desmuntat, però no han pogut descarregar el castell perquè la canalla s'ha despenjat.

Els de la camisa verda han completat l'actuació amb un quatre de nou amb folre i agulla, un quatre de nou amb folre i un pilar de vuit. No han pogut descarregar el castell de 10, però han demostrat que continuen com a líders en el món casteller.

Colla Joves Xiquets de Valls

Pel que fa a la Colla Joves dels Xiquets de Valls, aquesta també ha ofert un gran recital. Han sortit conservadors amb un tres de nou, però a la segona ronda han completat el primer cinc de nou del curs. A continuació han carregat el seu castell més valuós del dia: el quatre de nou net. En ronda de pilars, també han coronat el pilar de vuit, que és el segon que signen en la seva trajectòria.

Colla Jove Xiquets de Tarragona

També gran gesta de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els liles han igualat l'actuació de la colla de Santa Teresa del Vendrell realitzada l'octubre de la temporada passada. Amb el tres de nou, el tercer cinc de nou de l'any i el nou de vuit. S'han acomiadat de plaça amb el pilar de vuit carregat, el primer del seu historial.

Colla Vella Xiquets de Valls

Han obert plaça descarregant el primer dos de nou d'aquesta temporada. Tot seguit han provat el cinc de nou, que els ha caigut quan l'enxaneta ja havia fet una de les dues aletes. No s'han rendit i han completat un tres de nou i un quatre de nou amb folre després d'un intent desmuntat. Han rubricat la jornada amb dos castells de gama extra i un pilar de vuit carregat.

El Sant Felix vilafranquí ha durat més de quatre hores i l'han seguit a la plaça de la vila més de 10.000 persones.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut