Un moment del concert "Catalunya vol viure en llibertat"
L'acte ha estat a mig camí entre la política i la cultura.
Girona

La Devesa s'omple amb més de 15.000 persones que reclamen que "Catalunya vol viure en llibertat"

El parc de la Devesa de Girona s'omple per celebrar un acte a mig camí entre la política i la cultura. Entre altres activitats, s'hi han programat sis hores de música amb 34 actuacions.

RedaccióActualitzat
Més de 15.000 persones han passat aquest diumenge pel parc de la Devesa de Girona, on ha tingut lloc un acte a mig camí entre la política i la cultura sota el lema "Catalunya vol viure en llibertat". Aquest espai de 24.000 metres quadrats ha estat l'escenari de concerts, sardanes, activitats infantils i una fira durant sis hores.

Moltes persones amb estelades i samarretes commemoratives de l'acte han expressat el sentit de la convocatòria en un espai on, ara fa més de 25 anys, va tenir lloc la primera celebració pública de la Diada Nacional de Catalunya després de la dictadura.

Promoguda pel diari "El Punt Avui", la jornada ha comptat amb l'actuació de 34 grups i cantautors com Joan Dausà, els Catarres, Amelie, Els Tipus d'Interès, Pulpo Pop, Miquel Abras, Brams, Deskarats o Kitsch.

També hi han col·laborat més d'una trentena d'entitats polítiques, socials i econòmiques del país i s'hi han pogut veure algunes cares conegudes, com la de la cantant Núria Feliu o el portaveu del govern, Francesc Homs, que ha assegurat que "aquesta mena d'expressions il·lustren molt bé un sentiment estès a Catalunya".

Anar al contingut