La denominació d'origen Pla de Bages tanca la verema amb una collita inferior en un 25% a la de l'any passat

Manresa.- Els deu cellers que integren la denominació d'origen Pla de Bages acaben aquest dimarts la campanya de verema amb la recollida de la varietat cabernet sauvignon. Aquest any, la campanya s'ha allargat més del previst i com ja s'intuïa a l'inici de la verema, a principis de setembre, s'ha pogut constatar que serà inferior en quantitat de raïm recollit. Segons el secretari de la denominació d'origen, Joan Francesc Baltiérrez, la collita serà entre un 25 i un 30% inferior als 1.400.000 quilos que es van veremar l'any passat. No obstant això, afegeix, la qualitat del raïm serà bona en totes les varietats perquè l'estat sanitari 'és boníssim' i això es traduirà en l'elaboració d'uns bons vins.
La denominació d'origen Pla de Bages tanca la verema amb una collita inferior en un 25% a la de l'any passat

La denominació d'origen Pla de Bages tanca la verema amb una collita inferior en un 25% a la de l'any passat

Manresa.- Els deu cellers que integren la denominació d'origen Pla de Bages acaben aquest dimarts la campanya de verema amb la recollida de la varietat cabernet sauvignon. Aquest any, la campanya s'ha allargat més del previst i com ja s'intuïa a l'inici de la verema, a principis de setembre, s'ha pogut constatar que serà inferior en quantitat de raïm recollit. Segons el secretari de la denominació d'origen, Joan Francesc Baltiérrez, la collita serà entre un 25 i un 30% inferior als 1.400.000 quilos que es van veremar l'any passat. No obstant això, afegeix, la qualitat del raïm serà bona en totes les varietats perquè l'estat sanitari 'és boníssim' i això es traduirà en l'elaboració d'uns bons vins.