El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, durant la visita a les instal·lacions de la DGT a la capital del Segrià efectuada l…
El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, durant la visita a les instal·lacions de la DGT a la capital del Segrià efectuada l'11 de juliol del 2018. (Horitzontal)

La demarcació de Lleida té un cens de prop de 250.000 conductors i 345.105 vehicles registrats

Actualitzat

ACN Lleida.-La demarcació de Lleida té un cens de prop de 250.000 conductors i un total de 345.105 vehicles censats. Durant el 2017, la DGT va dur a terme 9.631 exàmens teòrics del permís de conduir i 8.537 proves de circulació per obtenir el permís a les comarques lleidatanes. Pel que fa les revisions dels permisos de conduir, la DGT en va tramitar durant l'any passat 23.340 i va efectuar un total de 39.335 canvis de titularitat de vehicles. L'organisme ha donat a conèixer aquestes dades durant la visita que ha fet aquest dimecres el nou subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín. a les instal·lacions de la Prefectura estatal de Trànsit a la capital del Segrià, ubicades al carrer Doctor Fleming, en el marc de la ronda de visites que Crespín està duent a terme als diferents organismes de l'administració de l'Estat a Lleida amb la finalitat de conèixer la seva gestió i la seva plantilla de treballadors públics.

José Crespín ha estat rebut per la cap de la DGT a Lleida, Maria José Soler, amb qui ha fet un repàs dels diferents tràmits que es gestionen des de l'organisme com ara l'expedició i renovació dels permisos de conduir, la matriculació dels vehicles, els duplicats de permisos o els canvis per modificació de dades relatives al titular del vehicle. El subdelegat del govern espanyol també ha volgut saludar tots els empleats públics de la DGT a Lleida als quals ha transmès "l'agraïment per l'esforç i la dedicació en el dia a dia conscient que sovint les possibles mancances s'han de superar amb la bona voluntat dels funcionaris".

Anar al contingut