Manresa

La defensa de Corominas demana el sobreseïment del "cas Tous" perquè el cap de seguretat va actuar en defensa pròpia

La defensa de Lluís Corominas ha demanat que s'arxivi la causa contra el gendre dels Tous al·legant que va actuar en legítima defensa contra els dos suposats lladres. Corominas ha sortit aquest dimecres de la presó per assistir als jutjats de Manresa a una audiència de jurat. Segons ha explicat l'advocat del kosovar empresonat, Lluís Andrés, en el decurs de la compareixença davant del jutge, el Ministeri Fiscal ha mantingut la imputació d'homicidi dolós per al cap de seguretat de Tous, Lluís Corominas.

Actualitzat
L'advocat del cap de seguretat de Tous, Carlos Bueren, ha demanat el sobreseïment del cas en la compareixença que ha fet aquest dimecres al matí, acompanyat del seu client, davant del titular del jutjat número 1 de Manresa, José Manuel del Amo. De la seva banda, l'acusació li imputa un homicidi dolós i una temptativa d'homicidi.

Segons ha explicat l'advocat del kosovar empresonat, Lluís Andrés, en el decurs de la compareixença davant del jutge, el Ministeri Fiscal ha mantingut la imputació d'homicidi dolós per al cap de seguretat de Tous, Lluís Corominas.

Pel que fa a la celebració del judici, Andrés defensa que el cas correspon a l'Audiència Provincial de Barcelona i no a un tribunal amb jurat popular.

En la mateixa compareixença, les parts han demanat tot un seguit de pràctiques de diligències d'investigació. Segons Lluís Andrés, el jutge, José Manuel del Amo, que està de guàrdia en substitució de la titular del jutjat número 4, que té vacances, podria decidir en els pròxims dies sobre les peticions que han fet des de l'acusació i la defensa.

Al mateix temps, Andrés està pendent que es resolgui l'escrit en el qual demanava la llibertat per al kosovar empresonat, Dulji Kosum.
Anar al contingut