Atletisme

La "cursa dels nassos" de Sant Silvestre de Barcelona batrà rècord de participació

La vuitena edició de la "cursa dels nassos" de Sant Silvestre de Barcelona batrà aquest diumenge el rècord de participació, amb més de 6.000 corredors que prendran la sortida, uns 1.000 més que l'any passat i que han superat les previsions de l'organització. La cursa començarà a 2/4 de 6 de la tarda i recorrerà 10 quilòmetres de la Ciutat Comtal. Enguany, la cursa tindrà un recorregut nou que tindrà sortida i arribada a la línia de meta al passeig de Garcia Fària.

Actualitzat

Amb el nou traçat de la Sant Silvestre barcelonina, es canvia la tradicional sortida del carrer Marina i l'arribada a l'avinguda d'Icària.

Entre els participants, destaca la presència del badaloní Pol Guillén, del FC Barcelona, Víctor González, de l'AE Blanc-i-blau, i l'igualadí Roger Roca, Asics. Entre les dones, destaquen la manresana Mertixell Calduch, del FC Barcelona, i la mallorquina Dolors Pulido, de l'AE Blanc-i-blau.

Pel que fa als participants estrangers, destaquen els marroquins Driss Lakhouaja i Mustafa Younes i el kenià Abraham Rotich. En categoria femenina, destaquen, entre altres, la italiana Gloria Marconi i l'etíop Tiki Gelana.

Girona, Tarragona i Lleida també celebraran aquest diumenge la seva cursa de Sant Silvestre.

Anar al contingut