Madrid

La cúpula del PP referma el suport a Camps després de la seva imputació en el "cas Gürtel"

La direcció del Partit Popular referma el seu suport al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, després de la seva imputació en el cas Gürtel. Després de la reunió de la cúpula del PP a Madrid, el vicesecretari del PP, Esteban González Pons ha declarat que l'advocat de Camps recorrerà la decisió perquè entén que les acusacions no estan provades. González Pons ha assegurat que donen ple suport perquè s'arxivi la causa.

Actualitzat
El vicesecretari del PP Esteban González Pons ha fet pinya amb el president valencià: "Francisco Camps manté plenament la confiança del partit i de tots els dirigents del partit. Confiem que una resolució final de la justícia donarà un pronunciament favorable que tornarà tothom al lloc on sempre hauria d'haver estat. González Pons, que no ha admès preguntes dels periodistes, ha dit que no entrarà a valorar el contingut de la resolució i que confia plenament en la justícia.

González Pons ha fet aquestes declaracions després que el jutge ha estimat que hi ha prou indicis d'un delicte de suborn per obrir un judici oral contra Camps, que s'ha fixat pel dia 15 de juliol. Poc després de fer-se pública la notícia, el PP ja va mostrar la seva confiança en la innocència del president valencià. Mentrestant, el PSOE li va demanar explicacions.

Per la seva banda, el portaveu del grup socialista a les Corts Valencianes, Ángel Luna, ha assegurat, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que el "cas Gürtel" ha fet un salt qualitatiu important amb l'anunci del jutge de veure indicis de delicte en l'actuació del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Luna ha reclamat que s'investiguin altres aspectes del cas que podrien amagar, segons ell, una trama de finançament irregular d'activitats del PP.

Ángel Luna ha dit que no s'entén la pinya que ha fet el PP amb Camps i ha criticat que el president de la Generalitat no hagi donat, segons el seu parer, explicacions clares sobre aquest cas.
Anar al contingut