Els quatre diputats de la CUP als seus escons com a protesta
Els quatre diputats de la CUP als seus escons com a protesta (ACN)
Barcelona

La CUP s'asseu als escons en un gest de protesta per l'ajornament de Torrent

Els quatre diputats de la formació han entrat a l'hemicicle a l'hora en què havia de començar el ple d'investidura de Puigdemont

RedaccióActualitzat

La CUP també s'ha mostrat contrària a la decisió de Torrent d'ajornar el ple d'investidura de Puigdemont. Si JxCAT li ha demanat que aixequi la suspensió del ple, els cupaires han protestat seient als seus escons a les tres de la tarda, hora prevista d'inici de la investidura.

Els quatre diputats de la formació, Carles Riera, Maria Sirvent, Natàlia Sànchez i Vidal Aragonés, ho han fet exhibint cartells amb el missatge 'El poder del poble'. 

 

 

El cupaire Carles Riera ja havia anunciat en roda de premsa que els seus diputats anirien a l'hemicicle. Riera, que ha comparegut al migdia al faristol del Parlament, ha parlat d'esmenar "aquest error polític".

" Estem a temps d'esmenar aquest error polític i encara és possible que aquest ple se celebri avui. Nosaltres a les tres estarem ocupant els nostres escons tal com ens vam comprometre a fer".

 

Riera, que també ha criticat "amb rotunditat" la decisió de Torrent, ha reiterat que l'únic candidat és Puigdemont:

"La CUP és avui al Parlament per participar en un ple d'investidura en què l'únic candidat possible és i ha de ser Carles Puigdemont. Aquí estarem durant les properes hores esperant que aquest ple sigui convocat com correspon a la voluntat del 21D i a la sobirania d'aquest Parlament."

ARXIVAT A:
InvestiduraProcés catalàIndependènciaEleccions 21D
Anar al contingut