Els diputats de la CUP Joan Garriga, Eulàlia Reguant, Benet Salellas i Mireia Vehí, abans de la reunió del secretariat nacional a la seu de la CUP d…
Els diputats de la CUP Joan Garriga, Eulàlia Reguant, Benet Salellas i Mireia Vehí, abans de la reunió del secretariat nacional a la seu de la CUP de Barcelona, el 20 de juny del 2016
Cardedeu

La CUP posa en marxa el procés per renovar el secretariat, que se sabrà el 7 d'agost

Un total d'11 dels 15 membres del secretariat s'elegiran per equips i els altres quatre, en candidatures individuals

RedaccióActualitzat

La CUP ha aprovat aquest dissabte el reglament electoral per renovar el secretariat nacional de la formació. D'aquesta manera s'obre el període de presentació de candidatures que durarà fins al 14 de juliol.

Els militants podran presentar candidatures individuals o per equips. Les candidatures hauran d'estar avalades per almenys una assemblea local i formades per un 40% de dones.

Un total d'11 dels 15 membres del secretariat s'elegiran per equips i els altres quatre, en candidatures individuals.

Un cop validades les candidatures, des del 15 de juliol i fins a finals de mes es presentaran a la militància. Els militants podran votar de forma telemàtica durant tota la primera setmana d'agost.

El 7 d'agost, diumenge, es faran públics els resultats i es presentarà el nou secretariat.

Aquestes són les decisions que ha pres aquest dissabte el consell polític de la CUP celebrat a Cardedeu.

El procés de renovació del secretariat va ser una de les decisions de l'assemblea d'Esparreguera del 22 de maig, però es va precipitar després de la dimissió de sis dels membres de l'antic secretariat arran del veto als pressupostos del govern per aquest 2016.

Anar al contingut