El nou secretariat de la CUP, reunit aquest dilluns a Barcelona
El nou secretariat de la CUP, reunit aquest dilluns a Barcelona
Barcelona

La CUP no negociarà els pressupostos fins que no conegui el full de ruta de Puigdemont

Durant el mes de juliol, els cupaires van rebutjar en diverses ocasions les peticions de la Conselleria d'Economia per reunir-se

Actualitzat

La CUP assegura que encara no ha tingut cap reunió amb el govern de la Generalitat per debatre els pressupostos del 2017 i que no en mantindrà cap fins que s'hagi reunit amb Carles Puigdemont. Els cupaires volen que el president de la Generalitat els informi de quines seran les variacions en el full de ruta sobiranista si el 28 de setembre supera la qüestió de confiança al Parlament.

La CUP rebutja que els pressupostos s'hagin de presentar el 10 d'octubre, com marca la llei, i també han rebutjat la petició formal del Departament d'Economia per iniciar les negociacions. De fet, l'Agència ACN assenyala que, durant el mes de juliol, els cupaires van rebutjar en diverses ocasions les peticions de la conselleria d'Oriol Junqueras per reunir-se. Per la CUP, si els comptes es vinculen a la moció de confiança, seran les bases qui hauran de decidir el sentit del vot, en la línia del que ha defensat aquest cap de setmana la diputada Anna Gabriel.

Anar al contingut