Pla mig d'Albert Botran, número 5 de la CUP, atenent els mitjans de comunicació aquest dimecres 23 de setembre després de visitar el campament …
Pla mig d'Albert Botran, número 5 de la CUP, atenent els mitjans de comunicació aquest dimecres 23 de setembre després de visitar el campament en lluita de Valeo, a Martorelles. (Horitzontal)

La CUP no creu que hi hagi "gaire gruix científic" darrere el comunicat d'Hisenda sobre el deute català

Martorelles (ACN).- El número 5 de la CUP, Albert Botran, no veu que hi hagi "gruix científic" darrere el comunicat d'Hisenda sobre el deute català, que s'ha fet públic aquest dijous al web del ministeri i on s'assegura que si Catalunya sortís de l'Estat se li acabaria el finançament que necessita. Per Botrán, el comunicat no té cap intenció d'aclarir cap escenari, "sinó que hi ha un ideologia darrere que intenta sembrar dubtes i pors". En aquest sentit, el candidat ha assenyalat que la campanya de la por que s'ha engegat els últims dies és "molt similar" de la que es va produir a Escòcia. "Malauradament allà va funcionar, però nosaltres som un poble amb molta memòria i la por ja no té efecte", ha sentenciat.

Actualitzat
Anar al contingut