Advertiment de Mireia Boya a ERC i Junts per Catalunya (ACN)
Advertiment de Mireia Boya a ERC i Junts per Catalunya (ACN)
Barcelona

La CUP emplaça Junts per Catalunya i ERC a aclarir si aplicaran la república

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, avisa, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que no els tindran al costat si no veuen una determinació prou evident

RedaccióActualitzat

La CUP demana a Junts per Catalunya i a ERC que deixin clar en campanya si pensen implementar la República, votada al Parlament de Catalunya. Avisa que no els tindran al costat si no veuen una determinació prou evident. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", la presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, fa aquest advertiment a la resta de formacions independentistes:

 

"Si veiem que hi ha en alguna cintura política que fa que les coses no siguin prou clares, a nosaltres no ens hi trobaran de cara. Al contrari, exercirem el nostre programa al Parlament i votarem el que calgui votar si no ho veiem prou clar. Per tant, emplacem tant a Junts per Catalunya com Esquerra a dir clarament el seu programa electoral durant la seva campanya, com es farà efectiva aquesta república"

 

La republicana Alba Vergés considera que el full de ruta ha de ser per objectius i no per calendari, i que el 21D cal derrotar el 155 i apostar per recuperar tot el que el TC ha tombat. També en declaracions a Catalunya Ràdio, Francesc de Dalmases, de la llista de Junts per Catalunya, considera que el més important és que el 155 surti derrotat i que, més endavant, ja parlaran de com afronten el dia a dia polític. Per Dalmases la feina del 22D és tornar a situar Catalunya on era abans del 155.

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21DGovern empresonat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut