La CUP, disposada a entrar a la mesa per fer "una majoria republicana"

RedaccióActualitzat

La CUP ha reunit el seu consell polític a Malgrat de Mar. Per als anticapitalistes, la prioritat política és el desenvolupament de la República, i donaran suport a la constitució de la mesa del Parlament sempre que s'avanci en aquesta qüestió.

Els cupaires fins i tot estan disposats a entrar a formar part de la mesa, tal com explica Núria Gibert:

"La CUP vol col·laborar que hi hagi una majoria republicana a la mesa i, per tant, posarem a disposició un dels diputats per entrar en aquesta mesa. Això sí, aquesta incorporació seria sempre en els termes de majoria republicana i d'acció republicana"

La CUP demanarà també una comissió d'estudi sobre com es concretarà la sobirania i una comissió d'investigació sobre l'1 d'Octubre.

Respecte a l'oferta d'ERC de cedir-los un diputat, han decidit mantenir els quatre diputats electes obtinguts el 21D i han advertit que, si continuen les polítiques autonomistes, deixaran de donar suport a les forces independentistes.

"Si veiem que aquesta majoria no està per le feina, si veiem que està fent feina autonòmica, nosaltres en marxarem. Avisem ara perquè per nosaltres és una conidició sine qua non"

ARXIVAT A:
InvestiduraProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut