La CUP debatrà si abandona l'activitat parlamentària fins que es proclami la independència

El Consell Polític de la formació anticapitalista decidirà en assemblea si continuen ocupant els escons al Parlament i diu que la confiança en el govern "queda tocada"

Actualitzat

El Consell Polític de la CUP debatrà si abandona l'activitat parlamentària després de la sessió d'aquest dimarts. Els representants de la formació anticapitalista s'han mostrat molt disgustats per la suspensió de la independència anunciada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i han afirmat que decidiran si continuen ocupant els escons del Parlament mentre no es declari la independència.

El portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Quim Arrufat, ha dit que la seva confiança en el govern "queda tocada". Arrufat ha demanat a Puigdemont que especifiqui en breu els terminis de la suspensió de la declaració d'independència. També ha reclamat al president de la Generalitat que fixi "un termini" per aplicar la Declaració d'Independència: "ens semblaria normal un mes", ha indicat.

"La declaració té un valor polític perquè el dia que el Parlament la voti entri en vigor amb tots els efectes. Ara té un valor jurídic escàs."

Arrufat ha explicat que, des del govern, se'ls ha dit que "hi havia una mediació internacional en marxa".

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut