Façana de l'ajuntament de Terrassa
72 terrassencs han participat en el sorteig de les dues places al balcó municipal per seguir la diada castellera de diumenge
Terrassa

La CUP de Terrassa sorteja dues places al balcó de l'Ajuntament per seguir la diada castellera de Festa Major

La formació considera que es tracta d'un privilegi que no hauria de tenir la classe política i sorteja el seu espai per veure la diada de Festa Major entre els ciutadans

RedaccióActualitzat

La CUP de Terrassa ha posat a disposició dels ciutadans les dues places assignades a aquesta formació política per veure l'actuació castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament. Amb aquesta acció, la CUP pretén posar a disposició de "la ciutadania i els moviments socials privilegis que no hauria de tenir la classe política"

Divendres es va fer el sorteig dels dos espais privilegiats al balcó del consistori vallesà entre els 72 ciutadans que s'han afegit a la campanya #PerFestaMajorElPobleAlBalcó.

 

 

Aquesta pràctica es repetirà, segons la portaveu de la CUP a Terrassa, Maria Sirvent, en altres invitacions a actes culturals o d'altres temàtiques que rebin per l'acta que tenen com a regidors en el plenari municipal.

Sirvent també ha anunciat que han renunciat a la plaça de garatge gratuïta en un aparcament públic que els correspon al partit perquè així la pugui gaudir una altra persona.

 

Anar al contingut