"El Malversat"
"El Malversat"
Barcelona

La CUP crea un trivial humorístic sobre la corrupció i el frau fiscal

RedaccióActualitzat

Denúncia, humor i mala bava. Són les tres característiques del nou joc sobre la corrupció i el frau fiscal. La CUP ha creat "El Malversat: un test que defrauda molt", un trivial digital que posa a prova els coneixements sobre el costat fosc de la política i les finances.

La CUP ha estrenat "El Malversat" aquest diumenge coincidint amb una doble efemèride: el segon aniversari de la confessió de Jordi Pujol sobre els seus comptes a l'estranger i el setè de la de Fèlix Millet en relació amb el saqueig del Palau.

Al trivial s'hi pot jugar des de l'ordinador i el mòbil i només cal tenir un compte de Facebook.

El joc té tres nivells de dificultat i conté més de 200 preguntes sobre sis àmbits: corrupció, frau fiscal, "els amiguets", impunitat, vincles mafiosos i contra el silenci.

Al joc s'hi poden trobar preguntes - i respostes - com aquestes:

 

Llums i taquígrafs contra la corrupció

"El Malversat" és la versió més humorística del projecte de la CUP "Llums i taquígrafs", que al setembre vol publicar l'Atles de la Corrupció als Països Catalans, una col·lecció de quatre llibres que recopila la cartografia de la corrupció dels últims anys.

El joc ha comptat amb la col·laboració i suport de la xarxa contra la corrupció Xnet i el Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció, nascut la primavera de l'any passat.          

Anar al contingut