La diputada de la CUP  Mireia Boya al faristol de l'acte dels cupaires a Mataró, entre els caps dels assistents a la plaça d'Occitània, el…
La diputada de la CUP Mireia Boya al faristol de l'acte dels cupaires a Mataró, entre els caps dels assistents a la plaça d'Occitània, el 21 de setembre de 2017 (horitzontal)

La CUP avisa el Govern: "Llibertat pels presos sí, però al referèndum de l'1-O no hi renunciarem"

Actualitzat

ACN Mataró.-La presidenta del grup parlamentari de la CUP , Mireia Boya, ha llençat aquest dijous al vespre un missatge al Govern i a les entitats sobiranistes. "Carles, Oriol, Jordis, no traïu el poble de Catalunya", ha arrencat en un acte polític a Mataró. Els cupaires han advertit que el referèndum ha de ser "d'autodeterminació i vinculant": "Res més; llibertat pels presos sí, però al referèndum de l'1-O no hi renunciarem", ha avisat en un missatge contundent l'endemà de les detencions d'alt càrrecs de Govern i de la requisa de prop de deu milions de paperetes en una nau de Bigues i Riells (Vallès Oriental). En un missatge dirigit als "líders i les dives del procés" i reivindicant Lluís Maria Xirinacs, Boya ha advertit que no acceptaran "cap excusa". "Ahir amb armes i repressió es va trencar qualsevol possibilitat de diàleg amb l'estat espanyol, amb les armes no parlem", ha sentenciat la diputada dels cupaires.

Anar al contingut