Pacient a la cadira del dentista
Pacient a la cadira del dentista
L'Hospitalet de Llobregat

La crisi econòmica redueix en un 40% les visites al dentista

El president del Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Josep Lluís Majó. ha assegurat que desenes de clíniques han hagut de tancar com a conseqüència de la crisi i que "molts ciutadans només van al dentista quan tenen un problema greu o dolor".

RedaccióActualitzat
La crisi econòmica ha reduït un 40% les visites al dentista a Catalunya, segons ha afirmat el president del Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Josep Lluís Majó.

Majó ha fet aquesta afirmació durant la inauguració del Fòrum Dental Internacional, que se fa al recinte firal de Fira de Barcelona a L'Hospitalet de Llobregat fins a dissabte que ve, 13 d'abril.

Majó ha assegurat que desenes de clíniques han hagut de tancar com a conseqüència de la crisi i que "molts ciutadans només van al dentista quan tenen un problema greu o dolor".

"Mai s'havia vist que tanquessin tantes clíniques", ha dit Majó, que ha reconegut que l'afectació ha arribat més tard que a d'altres sectors.

Segons Majó, els tractaments d'estètica dental han passat a ser "residuals" i també s'ha detectat una reducció dels tractaments preventius, de les neteges i higienes i les revisions periòdiques.

En el Fòrum Dental Internacional participen empreses que presenten les últimes novetats en aspectes relacionats amb el sector, com instrumental per a clíniques dentals o per a laboratoris de pròtesis, mobiliari, informàtica, serveis o vestuari.
Anar al contingut