Andalusia

La Creu Roja alerta de l'augment de persones que arriben a la costa andalusa

La Creu Roja alerta que les embarcacions amb immigrants sense papers que arriben a la costa andalusa transporten cada cop més persones. Tant és així que, segons fonts de l'organització, en aquests primers mesos de l'any a la costa d'Almeria hi ha arribat el mateix nombre d'immigrants que en tot l'any passat.

Actualitzat
Les últimes dades de la Secretaria d'Estat d'Immigració revelen que l'arribada d'immigrants en pastera a l'estat espanyol s'ha reduït més d'un 50% en el primer trimestre d'aquest any, però la Creu Roja dibuixa un escenari ben diferent pel que fa a la costa d'Andalusia, on, asseguren, s'ha incrementat el nombre d'immigrants que han arribat en pasteres.

Des d'una altra associació, Andalucía Acoge, alerten que la situació de crisi no frena els immigrants per buscar un futur millor a l'estat espanyol.

Sembla que la intensa pressió policial a les Canàries estaria desviant les pasteres de l'arxipèlag cap a l'est d'Andalusia i cap a la costa de l'est de la Península, sobretot Múrcia i Alacant.
Anar al contingut