Barcelona

La coral infantil Tapiola, de Finlàndia, una de les millors del món, visita Vic i Barcelona

Una de les corals infantils més prestigioses del món, la coral Tapiola, de Finlàndia, farà dos concerts aquest cap de setmana. Un, avui dissabte a L'Atlàntida de Vic, i l'altre, diumenge al Palau de la Música de Barcelona.

RedaccióActualitzat
La coral infantil Tapiola, de Finlàndia, considerada una de les formacions més prestigioses del món, és aquests dies a Catalunya per actuar en dos concerts.

La primera oportunitat d'escoltar aquest grup és aquest dissabte al Teatre L'Alàntida de Vic i la segona, diumenge al Palau de la Música de Barcelona. Els finlandesos oferiran obres d'orígen escandinau. 

Sota el nom "Unint veus del nord i veus del sud" la coral actuarà juntament amb el Cor Infantil de l'Orfeó Català. I és que aquests concerts són l'inici d'una col·laboració entre les dues formacions que permetrà als cantaires del Cor Infantil de l'Orfeó actuar a Finlàndia el mes de maig.
 
Una de les peculiaritats d'aquesta coral és que a part de ser cantaires també són músics, ja que el seu objectiu és que tots els seus components toquin algun instrument.

Cinc hores d'assaig setmanals i la disciplina imposada pel director són algunes de les claus que avalen el seu ressò internacional.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut