Imatge de l'assemblea de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida celebrada el 5 d'octubre del 2015. Taula amb e…
Imatge de l'assemblea de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida celebrada el 5 d'octubre del 2015. Taula amb els representants de les 35 entitats que formen la coordinadora. (Horitzontal)

La Coordinadora d'ONGD de Lleida es desvincula del Solidàrium per les "imposicions unilaterals" de la Paeria i la UdL

Lleida (ACN).- La Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida ha decidit desvincular-se de l'organització de la Fira d'Entitats Solidàries de Lleida, Solidàrium. En un comunicat, la Coordinadora explica que el 21 de setembre va saber que les altres dues coorganitzadores del certamen, l'Ajuntament i la Universitat de Lleida (UdL), "imposaven unilateralment" un canvi d'ubicació per a la conferència inaugural que oferirà Federico Mayor Zaragoza. Davant aquesta decisió i "la nul·la voluntat de canvi ni de diàleg" per part de Paeria i UdL, les 35 entitats de la Coordinadora van acordar per unanimitat en una assemblea celebrada aquest dilluns deixar de ser entitat coorganitzadora del Solidàrium.

Actualitzat
Anar al contingut