La cooperativa de la Serra d'Almos guanya el premi al millor oli verge extra del Centre de Desenvolupament de l'Oli

Tarragona.- La cooperativa de la Serra d'Almos, a Tivissa, (Ribera d'Ebre) ha estat reconeguda per haver produït el millor oli verge extra de l'any segons el jurat del certamen, format per representants de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus, cofundadors del Centre de Desenvolupament de l'Oli (CDO). L'oli guanyador s'inclou en la Denominació d'Origen Siurana i, en paraules del president de l'entitat, Domingo Borrell, el tipifica tenir molts aromes afruitats, també d'algunes hortalisses com la carxofa i una acidesa baixa. L'oli de la Serra d'almos té una producció anual de 50.000 quilos tot i que enguany s'ha obtingut el rècord de 60.000.
La cooperativa de la Serra d'Almos guanya el premi al millor oli verge extra del Centre de Desenvolupament de l'Oli

La cooperativa de la Serra d'Almos guanya el premi al millor oli verge extra del Centre de Desenvolupament de l'Oli

Tarragona.- La cooperativa de la Serra d'Almos, a Tivissa, (Ribera d'Ebre) ha estat reconeguda per haver produït el millor oli verge extra de l'any segons el jurat del certamen, format per representants de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus, cofundadors del Centre de Desenvolupament de l'Oli (CDO). L'oli guanyador s'inclou en la Denominació d'Origen Siurana i, en paraules del president de l'entitat, Domingo Borrell, el tipifica tenir molts aromes afruitats, també d'algunes hortalisses com la carxofa i una acidesa baixa. L'oli de la Serra d'almos té una producció anual de 50.000 quilos tot i que enguany s'ha obtingut el rècord de 60.000.