La Cooperativa de Cambrils vol portar l'oli d'oliva a les botigues franceses

París (ACN).- La Cooperativa de Cambrils ha portat fins a París l'oli de la darrera collita del 2010 amb l'objectiu de seduir els importadors francesos i ampliar així la presència del seu producte en el mercat gal. L'oli verge extra 'Mestral', elaborat per 410 productors cambrilencs, ja es pot trobar en alguns restaurants francesos, però la Cooperativa s'ha marcat la nova fita de fer entrar de mica en mica el producte en botigues especialitzades. 'Ens interessa que poc a poc els francesos sàpiguen que existeixen marques creades pels propis productors que estan al seu abast', explica a l'ACN Fernando Sedasa, director comercial de l'oli de la Cooperativa de Cambrils.
La Cooperativa de Cambrils vol portar l'oli d'oliva a les botigues franceses

La Cooperativa de Cambrils vol portar l'oli d'oliva a les botigues franceses

París (ACN).- La Cooperativa de Cambrils ha portat fins a París l'oli de la darrera collita del 2010 amb l'objectiu de seduir els importadors francesos i ampliar així la presència del seu producte en el mercat gal. L'oli verge extra 'Mestral', elaborat per 410 productors cambrilencs, ja es pot trobar en alguns restaurants francesos, però la Cooperativa s'ha marcat la nova fita de fer entrar de mica en mica el producte en botigues especialitzades. 'Ens interessa que poc a poc els francesos sàpiguen que existeixen marques creades pels propis productors que estan al seu abast', explica a l'ACN Fernando Sedasa, director comercial de l'oli de la Cooperativa de Cambrils.