Sant Joan Despí

La consellera confirma que el curs arrencarà amb tot el personal de suport que estava previst

"Aquestes dotacions addicionals que havíem promès hem trobat la manera de seguir-les garantint", diu Meritxell Ruiz

RedaccióActualitzat
Finalment, el curs arrencarà amb tot el personal de suport que estava previst.

La Conselleria d'Ensenyament, juntament amb Economia, han reprogramat el pressupost traient els diners d'altres partides i aquest dijous els directors de centre ho veuran reflectit en les plantilles. Tot i així, no es comptarà amb els 211 milions previstos, que no consten en uns pressupostos prorrogats, i per tant, hi ha altres mesures que hauran d'esperar.

Meritxell Ruiz: "Aquestes dotacions addicionals que havíem promès hem trobat la manera de seguir-les garantint, per tant el curs està assegurat de la manera que havíem previst. Els diners que necessitem per substituir abans no hi són. Això, de moment, no es podrà complir, malauradament."

D'altra banda, la consellera, a pocs dies de les eleccions generals, veu poc futur a la llei Wert.

"Aquí hem seguit fent l'aplicació de la llei d'educació de Catalunya, la setmana passada vàrem rebre un requeriment al departament que deia: 'Vostès per què no han aplicat la LOMCE amb les proves?' Ja vàrem donar resposta al requeriment de per què no ho fèiem, i és segur que amb el nou govern, governi qui governi, la LOMCE canviarà; té les hores realment comptades."

També ha confirmat que 43 famílies han demanat l'escolarització en castellà, però que de moment Madrid no ha descomptat a la Generalitat ni un dels 6.000 euros per alumne i curs, tal com preveu la LOMCE.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut