Madrid

La Complutense avala la carrera de Casado, tot i que un professor denuncia pressions

Es manté obert el dubte de com va obtenir el màster a la Universitat Rey Juan Carlos després que el rector declarés que troba irregularitats en el currículum

Actualitzat

La Universitat Complutense de Madrid ha arxivat la investigació sobre el títol de dret del president del Partit Popular, Pablo Casado, perquè no hi ha trobat irregularitats. Tot i això, la Universitat recull que sí que detecta que es van produir indicacions per aprovar-lo. En concret, un professor ha declarat haver rebut pressions, tot i que no assenyala l'origen.

La Universitat insta el centre Cardenal Cisneros, on va estudiar Casado, a dotar-se de mecanismes per detectar casos d'alumnes que en un curs aprovin un nombre d'assignatures significativament superior a l'ordinari. Això, després de valorar que Casado va aprovar la meitat de la carrera de cop, dotze assignatures en quatre mesos després d'obtenir l'escó.  

Mentrestant, continua el dubte de com va obtenir el màster a la Universitat Rey Juan Carlos després que el rector declarés que troba irregularitats en el currículum. A més, la universitat no troba els treballs de màster de Casado.  

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Pablo CasadoPP
Anar al contingut