Barcelona

La companyia Marduix obre la programació infantil regular del TNC

El Teatre Nacional de Catalunya pensa en el públic del futur. Per això des d'aquest cap de setmana ha engegat la programació infantil de manera regular. I per arrencar, ho ha fet amb l'espectacle d'una veterana companyia que fa 30 anys que hi té la mà trencada, a entretenir la mainada. Es tracta de la companyia Marduix, que combina els contes de tota la vida amb diferents personatges i posades en escena.

Actualitzat
Fa 30 anys que la Joana Clusellas i el Jordi Pujol expliquen històries acompanyats dels seus titelles i són les ànimes de la companyia Marduix. Les rondalles, els contes i els clàssics literaris han estat la font d'inspiració amb què han seduït diverses generacions. El secret: les històries de sempre, amb diferents personatges i posades en escena innovadores.

Per repassar aquestes tres dècades, Marduix ha reunit en una mateixa obra tres moments de la seva trajectòria. Ha recuperat de l'armari "Don Lluïso", el titella del seu primer espectacle, i "El mariner de Sant Pau", una llegenda recollida pel poeta Jacint Verdaguer. I a aquests els ha fet compartir escenari amb una nova producció, "La dama del jardí", basada en un conte de Pep Albanell.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut