Pla obert on es pot veure l'estructura hexagonal de l'espectacle-instal·lació Blockchain a FiraTàrrega 2018, el 6 de setembre de 2018. (Ho…
Pla obert on es pot veure l'estructura hexagonal de l'espectacle-instal·lació Blockchain a FiraTàrrega 2018, el 6 de setembre de 2018. (Horitzontal)

La companyia local Calidos debuta a FiraTàrrega amb una reflexió sobre el Blockchain

ACN Tàrrega.-La companyia local Calidos ha debutat aquest dijous a la nit a FiraTàrrega amb una proposta d'instal·lació - espectacle que mitjançant una cadena de blocs hexagonals ha cercat la reflexió sobre el 'Blockchain'. De la mà de la força de la llum i la música en directe de Nolah, la proposta vol posar el focus sobre la necessitat que la societat cooperi per construir un món millor. Un cop generada, la cadena de blocs no pot ser ni aturada ni destruïda. Es comparteix, es multiplica i es perfecciona gràcies al coneixement col·lectiu. És un sistema descentralitzat, segur i anònim on el talent és compartit. El concepte del blockchain porta a l'espectador a ser més solidari i a cooperar per aconseguir objectius comuns. Aquesta instal·lació i performance de David Giribet i Jordi Claramunt estarà desplegada durant 120 minuts al parc de Sant Eloi durant les tres nits de FiraTàrrega 2018.

Anar al contingut