Futbol

La Comissió de Control i Disciplina estudiarà dimecres els incidents del partit de Lituània

La temporada 2007-2008 de futbol acaba de començar, però ja ens ha portat una mostra de violència tan greu que la UEFA ja prepara mesures. La Comissió de Control i Disciplina estudiarà dimecres els incidents que van obligar a suspendre el partit de segona ronda de la Copa Intertoto que va enfrontar diumenge, a Lituània, el Vetra de Vílnius i el Lègia de Varsòvia. Al descans, els aficionats polonesos van envair el terreny de joc.

Actualitzat

Al descans del partit, el seu equip perdia per 2-0 i els aficionats no s'ho van prendre gens bé i, per això, van envair el terreny de joc al descans. Van arrencar les xarxes de les porteries i van destrossar tot allò que tenien al davant. La policia va saltar al camp amb cavalls i disparant pilotes de goma. Els polonesos s'hi van enfrontar amb pedres, i utilizant les tanques de publicitat com a escut. L'àrbitre va donar el partit per acabat.

Trenta aficionats del Lègia van ser detinguts, i setze encara són a les dependències policials. També han estat detinguts quatre seguidors lituans. A més, una persona està hospitalitzada amb una ferida a les costelles.

Anar al contingut