Barcelona

La Clínica Iegra Tres Torres va fer 122 intervencions i 37 fecundacions "in vitro" sense l'autorització de Salut

La inspecció de Salut remarca que no tenien autorització els consultoris de Subrogalia al carrer Sepúlveda de Barcelona ni estava homologat com a especialista un dels ginecòlegs que hi treballava

RedaccióActualitzat

La Clínica Iegra Tres Torres de Barcelona va fer 122 intervencions i 37 processos de fecundació "in vitro" sense tenir l'autorització administrativa del Departament de Salut, segons revela l'expedient sancionador de l'administració catalana, al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio.

Segons les inspeccions fetes des del 2014 fins a principis d'aquest any, es feien puncions de donants, inseminacions artificials i transferències d'embrions sense cap autorització. El responsable de la clínica, Dídac Sánchez, no va fer cas, el gener de l'any passat, del requeriment d'aturar l'activitat sanitària que li va fer l'administració catalana.

La inspecció també remarca que tampoc tenien autorització els consultoris que Sánchez tenia al carrer Sepúlveda de Barcelona ni estava homologat com a especialista un dels ginecòlegs que hi treballava.

L'informe afirma que l'empresa Subrogalia, especialitzada en maternitat subrogada, propietat de Sánchez, feia publicitat d'una activitat sanitària no permesa.

El gener d'aquest any, la Generalitat li va denegar de manera definitiva el permís per funcionar com a centre sanitari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut