Blanes

La ciutat esportiva de Blanes entrarà en funcionament a finals d'agost amb els camps de futbol i els entorns inacabats

Blanes disposarà del nou pavelló esportiu a finals d'agost, de cara a la temporada que ve, però els entorns i els camps de futbol que conformaran la ciutat esportiva no estaran acabats. L'Ajuntament va començar a treballar en el projecte fa 12 anys i el 2003 se'n va posar la primera pedra. Ara, després de molts retards, només falta equipar-lo. Per aquesta actuació el pressupost preveu una partida de 900.000 euros. El cost total del projecte és de més de 30 milions d'euros.

Actualitzat
El pavelló és la peça més important, per volum i pressupost, de la nova ciutat esportiva blanenca. L'espai, amb prop de 40.000 metres quadrats, estarà dividit en quatre plantes, tres a nivell de carrer i una soterrada que servirà d'aparcament per a uns 360 vehicles. A l'interior de les instal·lacions es podran practicar gairebé totes les disciplines esportives.

L'Ajuntament ha anunciat que aquest mes de juny ja començaran les jornades de formació per al personal que treballarà al nou pavelló. Al juliol els clubs podran començar a entrenar-s'hi progressivament i es faran jornades de portes obertes. I a finals d'agost s'espera que ja s'hi facin el 80% de les activitats. Més enllà del pavelló, la ciutat esportiva tindrà, quan estigui totalment finalitzada, dos camps de futbol de gespa artificial, dues piscines i un club esportiu, entre altres instal·lacions. Tot i així, segons el regidor d'Esports, Anselm Ramos, fa falta trobar finançament.

Les noves instal·lacions permetran al municipi poder acollir estades esportives de clubs europeus, així com competicions nacionals i internacionals.
Anar al contingut