El tren descarrilat es va emportar la catenària
Móra la Nova

La circulació de trens entre Móra la Nova i Falset continua interrompuda

El trajecte es fa per carretera en autocar i els passatgers de l'R15 agafen el tren a l'estació de Falset

RedaccióActualitzat

La circulació ferroviària entre Móra la Nova i Marçà-Falset continua interrompuda després del descarrilament d'un tren de mercaderies dijous a la tarda a Capçanes, al Priorat. El tram entre aquesta població de la Ribera d'Ebre fins a Reus es fa per carretera, en autobús:

 


Aquest matí, els passatgers que sortien a les 6:40 de Móra la Nova han arribat a l'estació de França de Barcelona a cinc minuts de dos quars de 10. El trajecte entre Móra i Reus l'han fet per carretera:

 


Els operaris han treballat durant tota la nit per restablir la circulació de trens. Però, de moment, sembla que els passatgers hauran de continuar fent aquest tram del recorregut per carretera i el servei podria estar interromput tot el cap de setmana.

El descarrilament d'un tren de mercaderies no perilloses a a l'entrada d'un túnel a uns vuit quilòmetres de Falset, ha inhabilitat la via. La catenària ha quedat arrencada. Dels 17 vagons del comboi, que anava descarregat, onze van quedar atrapats dins del túnel. En total, hi havia 6 vagons descarrilats

A causa del descarrilament, un tren de mitja distància amb 36 persones va quedar aturat abans d'arribar a l'abaixador de Capçanes. 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut