Sant Joan Despí

La cimera del G-20 a Washington, en directe al 3/24

El 3/24 emetrà a partir de les 20.55 un programa especial sobre el final de la cimera del G-20 a Washington, que ha de presentar propostes per fer front a la crisi econòmica, i des del 3cat24 també el podràs seguir. L'especial inclourà l'emissió en directe del discurs de cloenda que farà el president dels Estats Units, George Bush, i la roda de premsa del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Actualitzat
El programa sobre el final de la cimera del G-20, presentat per Joan Torruella, tindrà com a comentaristes al plató Francesc Xavier Mena, catedràtic d'Economia, i Albert Closas, director del programa d'economia del 33 "Valor afegit".

També hi haurà connexions en directe amb el corresponsal de TV3 als Estats Units, Albert Elfa, i l'enviat especial a la cimera, Francesc Serra.

A més del programa especial sobre la cloenda de la trobada, el canal 3/24 informarà puntualment de la reunió del G-20 en les rodes informatives. La mitjanit de divendres ja va emetre en directe l'acte de benvinguda del president Bush als líders que participen en la cimera.
Anar al contingut