El Consell de Govern de la CCMA aprova la reversió parcial del pla de contenció de la despesa
El Consell de Govern de la CCMA aprova la reversió parcial del pla de contenció de la despesa

La CCMA fa marxa enrere en algunes retallades provocades per la crisi de l'IVA

Actualitzat

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres la reversió parcial del pla de contenció de la despesa i les inversions per a l'exercici 2018, un cop el govern de la Generalitat ha autoritzat una transferència pressupostària de 20,4 milions d'euros.

Aquesta aportació econòmica permetrà atendre la despesa sobrevinguda provocada per la nova crisi de l'IVA, arran de la modificació de la llei, de 8 de novembre de 2017. El pla de contenció havia fixat inicialment una necessitat màxima d'estalvi de 39,5 milions, però la nova situació pressupostària permet recuperar part dels projectes, les inversions i les contractacions de continguts que havien quedat afectades en un primer moment.

La direcció de la CCMA presentarà la setmana que ve al Consell de Govern una proposta dels projectes de continguts i de les prioritats d'inversió que hagin de ser ateses, amb l'objectiu de mantenir el nivell d'una programació de qualitat i referència informativa per a les pròximes temporades de Catalunya Ràdio i TV3.

Anar al contingut