Una imatge de la superproducció "La catedral del mar"
Una imatge de la superproducció "La catedral del mar"

"La catedral del mar" s'estrena amb èxit a TV3: 635.000 espectadors i un 28,3% de "share"

Actualitzat

Gran èxit de l'estrena de la "La catedral del mar" a TV3. El primer capítol va ser, de llarg, el programa més vist del dilluns, amb 635.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 28,3%.

Aquesta superproducció, basada en la novel·la històrica d'Ildefonso Falcones, té 8 capítols i un elenc de més de 150 actors, centenars de professionals i gairebé 4.000 figurants.

Amor, traïció i venjança conviuen en una trama que mostra totes les cares de la Barcelona de l'edat mitjana, en una època històrica marcada per la intolerància religiosa i la segregació, i que s'emet els dilluns després del "Telenotícies vespre". El segon capítol serà dilluns que ve.

 

 

Aquesta superproducció de vuit capítols es basa en el best-seller internacional, que ha venut més de sis milions d'exemplars i que s'ha traduït a més de 30 idiomes. El protagonista és Arnau Estanyol, interpretat per Aitor Luna, i la seva vida transcorre en paral·lel a la construcció de l'església de Santa Maria del Mar, que els bastaixos aixequen pedra a pedra.

 

 

Fugint dels abusos dels senyors feudals, Bernat Estanyol arriba a la Barcelona del segle XIV amb el seu fill Arnau als braços. Però la lluita per la llibertat i la dignitat tampoc no serà fàcil en aquesta ciutat medieval en què creixerà el protagonista de "La catedral del mar".

Pablo Derqui, Michelle Jenner, Daniel Grao, Silvia Abascal i Josep M. Pou són altres noms protagonistes de la sèrie, dirigida per Jordi Frades.

Anar al contingut