Pla mig de les bastides instal·lades a la Cúpula del Sant Crist de la Catedral de Tortosa per reparar-la. Visita d'obres del 7 d'octubre d…
Pla mig de les bastides instal·lades a la Cúpula del Sant Crist de la Catedral de Tortosa per reparar-la. Visita d'obres del 7 d'octubre de 2015. (horitzontal)
Tortosa

La Catedral de Tortosa elimina la plaga de tèrmits que va fer perillar algunes estructures

Tortosa (ACN).- La plaga de tèrmits que afectava la Catedral de Tortosa ha estat eradicada. Amb la col·laboració de biòlegs i experts, els responsables del centre de culte han certificat que ja s'han eliminat tots els tèrmits gràcies a les accions empreses en el sí de la catedral i altres de sanejaments fetes a l'entorn. El 15 de setembre va començar l'última actuació per reparar la cúpula del Sant Crist, construïda al segle XIX. Els tèrmits havien afectat l'estructura on es recolza la falsa volta i la coberta i es temia que es pogués col·lapsar. Com ha explicat l'arquitecte responsable del pla director de la Catedral, Josep Lluís, és restituirà la fusta danyada i es tornarà a muntar la coberta existent.

Actualitzat
Anar al contingut