Barcelona

La Catedral de Barcelona obre les portes a la Setmana del Llibre en Català

La 30ena edició de la Setmana del Llibre en Català ha obert les portes aquesta tarda a l'avinguda de la Catedral, en ple centre de Barcelona.

RedaccióActualitzat
Després d'escalfar motors al llarg d'aquests últims dies, finalment la Setmana del Llibre en Català ha arrencat ubicada, de nou, al centre de Barcelona. L'Avinguda de la Catedral acull les 28 casetes de fusta amb 55 expositors que aquesta tarda ha quedat inaugurada oficialment.

Llibres, llibres i més llibres

La "Ciutat de la Lectura" en català ofereix als lectors un lloc per passejar, gaudir de la literatura i comprar llibres. Aquest divendres,  el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el regidor de Cultura, Jaume Ciurana i el president de la comissió organitzadora de la Setmana, Albert Pèlac, l'han inaugurada oficialment.

La Setmana se sumarà a la celebració de la Diada de Catalunya amb l'exposició d'un llibre gegant en blanc on els visitants podran deixar els seus comentaris. Precisament, el conseller de Cultura ha dit que tothom que se vulgui celebrar aquesta Diada, que "serà més patriòtica que mai", "que vingui" i "es compri un llibre".

"30 anys amb el català"

La setmana oferirà un programa de 206 activitats que inclouen itineraris literaris, esmorzars, aperitius i berenars, converses amb autors, lectures en veu alta, presentacions de llibres, tallers i un gran nombre d'activitats pensades per al públic familiar. A més, el 10 de setembre la Setmana del Llibre en Català celebrarà el 30è aniversari amb activitats fins a mitjanit i una bufada multitudinària d'espelmes.

La Setmana torna a la Catedral

Després de diferents canvis d'ubicació, com per exemple el Parc de la Ciutadella els últims dos anys, la Setmana ha tornat a la Catedral de Barcelona amb el compromís de l'Ajuntament que s'hi estarà un mínim de tres anys. Això dóna més aire a la Setaman del Llibre, que preveu superar així els 70.000 visitants de l'any passat, tal com ha explicat el seu president, Albert Pèlach.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut