El cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, va demanar dissabte que la justícia actuï amb rapidesa sobre el "cas Nóos".
El cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, va demanar dissabte que la justícia actués amb rapidesa sobre el "cas Nóos".
Madrid

La Casa del Rei expressa el seu "respecte a les decisions judicials"

Poc després que el jutge José Castro ha tornat a imputar la infanta Cristina, la Casa del Rei s'ha limitat a afirmar que respecta les decisions judicials. La Zarzuela no ha fet cap més comentari sobre la decisió del magistrat, que arriba després que el cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, ha demanat celeritat a la justícia perquè tanqui el cas com més aviat millor.

RedaccióActualitzat

La Casa del Rei manté prudència absoluta davant la imputació de la infanta Cristina pel cas Nóos. "Respecte a les decisions judicials", aquestes són les úniques cinc paraules que surten de La Zarzuela a l'hora de fer una valoració sobre la decisió del jutge José Castro. Al marge d'aquesta curta reflexió, el Palau de La Zarzuela no es preveu ara mateix redactar cap comunicat sobre la imputació de la infanta.

La decisió d'imputar la infanta Cristina arriba pocs dies després que el cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, va demanar a la justícia que actués amb rapidesa i tanqués com més aviat millor la instrucció del "cas Nóos". Dissabte passat, Spottorno va admetre que aquest procés judicial s'ha convertit en un martiri.

Anar al contingut