Sandra Bautista durant l'actuació del concurs Sona9
Sandra Bautista durant l'actuació del concurs Sona9
Barcelona

La cantautora de Martorelles Sandra Bautista s'emporta el Sona9

Menut, premi Joventut, i L'Home Invent, premis Éxit i Votació Popular, els altres guardonats que havien arribat a la final

Actualitzat

La cantautora de Martorelles Sandra Bautista ha guanyat l'edició del 2018 del Premi Sona9 amb 35 vots.

A només un vot de diferència ha quedat el segon classificat, el conjunt de cançó folk Menut, que s'ha endut el Premi Joventut.

El tercer classificat, que ha rebut el Premi Èxit, ha estat L'Home Invent, amb 27 vots. El grup de música pop ha estat, però, el més votat pel públic de la sala Luz de Gas, per la qual cosa ha rebut el premi de Votació Popular.

Sandra Bautista ha pres, d'aquesta manera, el relleu a Senyor Oca, el guanyador de l'any passat, que en la gala d'entrega de premis, que s'ha celebrat a la sala barcelonina, ha presentat les cançons del seu primer disc, "Cant de pagès".

Sona9 és una plataforma de llançament per a nous valors de l'escena musical catalana. El guanyador té l'oportunitat d'enregistrar i editar el seu disc, una campanya de publicitat i una petita gira de 5 concerts per diferents festivals catalans.

Tots tres finalistes han actuat a l'escenari de la sala Luz de Gas.

La guanyadora Sandra Bautista, amb la seva cançó d'autor, combina jazz, pop i bossa nova.

 

 

Menut, cantautor de Mora la Nova, acompanyat d'un guitarró, barreja la cançó d'autor, el folk i l'electrònica.

 

 

I L'Home Invent, una banda de Montcada i Reixac, porta una proposta de pop molt enèrgic.

 

 

El concurs de maquetes Sona9 l'impulsa la revista "Enderrock" amb la col·laboració de Catalunya Ràdio-ICat i TV3. En aquesta edició s'hi han presentat un centenar de grups i artistes. 

 


            

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut