Espanyol

La candidatura d'Oliveró no accepta ajornar les eleccions del dia 19

La candidatura de Sergio Oliveró s'ha reunit aquesta tarda per decidir si acceptava ajornar les eleccions a la presidència de l'Espanyol. Finalment, hi haurà eleccions a l'Espanyol. La candidatura de Sergio Oliveró ha decidit no acceptar la proposta per ajornar els comicis.

Actualitzat
La candidatura de Sergio Oliveró s'ha reunit al domicili particular del candidat per decidir si accepta ajornar les eleccions a la presidència del club convocades per al 19 de novembre com proposen el màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, i l'altre candidat a la presidència, Joan Collet. Finalment, hi haurà eleccions a l'Espanyol. La candidatura de Sergio Oliveró ha decidit no acceptar la proposta per ajornar els comicis. L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes, fusionada amb la candidatura d'Oliveró, ja havia anunciat que no donaria suport a aquest pacte. Oliveró ha escoltat l'APMAE i la resta de membres del seu equip i no accepten ajornar les eleccions.

"La candidatura Oliveró-APMAE descarta rotundament qualsevol pacte i demana encaridament que Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal respectin la contrastada voluntat de canvi d'accionistes i socis i pel bé del club no donin suport a cap candidatura", expressen en un comunicat fet públic.

Per l'equip d'Oliveró, "un ajornament és jurídicament, tècnicament, èticament i socialment inacceptable", ja que "hi ha molts accionistes que ja han atorgat la seva delegació de vot i tenen tot el dret que aquest vot tingui valor". A més, ha subratllat "la voluntat de canvi" dels aficionats.

Ahir, després del partit contra l'Osasuna, el màxim accionista del club blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, en presència del candidat Joan Collet, va proposar a Oliveró que les eleccions es facin al final de temporada i que ara sigui una junta gestora d'unitat la que governi el club per evitar una fractura social que perjudiqui l'equip. Aquest diumenge, la candidatura de Joan Collet s'havia reunit i havia donat llum verda a la proposta d'ajornar les eleccions.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut