La polèmica foto Marisa Xandri, a cap de llista del PP per Lleida
La polèmica foto Marisa Xandri, a cap de llista del PP per Lleida
Lleida

La candidata del PP a Lleida es fa una foto llençant una estelada a la paperera

La imatge de Marisa Xandri s'ha fet viral a la xarxa, on ha rebut retrets que giren al voltant de si es pot considerar una incitació a l'odi

Actualitzat

La fotografia de la cap de llista del PP per Lleida, Marisa Xandri, que publica aquest dijous el diari "Segre", ha encès les xarxes socials.

En la fotografia es veu Xandri llençant una estelada a la paperera mentre a l'altra mà sosté una bandera espanyola. Aquesta fotografia il·lustra l'entrevista que el diari "Segre" fa a la candidata del PP, que considera que hi ha una fractura social que cal reconstruir.

"Hi ha hagut una fractura social que costarà molt de refer, s'han de tornar a teixir vincles entre amistats i família."

"El futur de Catalunya el decidim tots els espanyols."

Xandri, que després del trasllat de les obres de Sixena del Museu de Lleida havia estat fortament criticada a la ciutat, ara rep una altra onada de retrets. Els cometaris posen de relleu què passaria si la fotografia la protagonitzés un candidat de signe independentista, i giren al voltant de si aquesta fotografia es pot considerar un delicte d'odi o hauria de ser punible.

La candidata del #PP por Lleida @mxandri73, actuando de forma impune y miserable, sabiendo que el gesto contrario podría comportar cárcel por delito de odio. pic.twitter.com/Yk5Ggc3vIy

N'hi ha d'altres que ho consideren un atac als símbols i la cultura catalana, així com un gest contrari que exclou bona part de la població.

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
Anar al contingut