Nova York

La cambrera que acusa Strauss-Khan de violació torna a defensar públicament la seva reputació

La dona que acusa Dominique Strauss-Khan d'assetjament i violació ha tornat a defensar-se públicament. Ho ha fet en una conferència de premsa multitudinària al barri de Brooklyn de Nova York en què ha volgut defensar la seva reputació de les "coses que no són veritat" i es diuen sobre ella. Nafisatou Diallo ha explicat que plora cada dia i ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut fins ara.

Actualitzat
La cambrera que ha denunciat l'exdirector de l'FMI per assetjament ha aparegut públicament per segona vegada en una setmana per defensar la seva reputació després de setmanes d'anonimat. Nafisatou Diallo, qui va trencar el seu silenci a principis de setmana amb entrevistes a alguns mitjans, ha fet aquest dijous una roda de premsa multitudinària.

Diallo ha volgut deixar clar que es diuen coses sobre ella que "no són veritat" i ha explicat que la seva filla la veu plorar cada dia i la consola dient-li que si la gent malparla d'ella, és perquè no la coneixen. La dona ha comparegut públicament acompanyada del seu advocat perquè considera que mantenir-se en l'anonimat perjudica la causa, un cas que la defensa d'Strauss-Khan espera que s'acabi aviat pels dubtes de la fiscalia en la credibilitat de la dona.

La cambrera ha afegit que continuarà endavant perquè no vol que cap dona al món visqui el mateix que ella. I ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut abans d'acabar la roda de premsa sense acceptar preguntes als periodistes.

L'exdirector de l'FMI havia de comparèixer a principis d'agost davant el jutge però finalment aquesta vista s'ha ajornat fins al 23 d'agost.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut