Barcelona

La Cambra de Comerç assegura que Catalunya es recupera amb més força que Espanya

Pel president de la Cambra, Miquel Valls, això demostra que el debat sobiranista no afecta la marxa econòmica. Valls ha remarcat que "voten els ciutadans, no voten les empreses". "A partir d'aquí, total respecte i acceptació de la voluntat majoritària del poble català expressada pels seus representants legítims al Parlament de Catalunya", ha afegit.

RedaccióActualitzat

L'economia catalana es recupera amb més força que l'espanyola, segons la Cambra de Comerç de Barcelona. Alguns indicadors econòmics, com ara la confiança empresarial, la creació d'ocupació i la inversió estrangera així ho indiquen. Per exemple, la inversió estrangera ha crescut tres vegades i mitja més a Catalunya que a Espanya de gener a setembre del 2013.

Pel president de la Cambra, Miquel Valls, això demostra que el debat sobiranista no afecta la marxa econòmica. Valls ha remarcat que "voten els ciutadans no voten les empreses". "A partir d'aquí, total respecte i acceptació de la voluntat majoritària del poble català expressada pels seus representants legítims al Parlament de Catalunya", ha afegit.

En la roda de premsa per presentar el seu informe del 2013 Miquel Valls també ha assegurat que la recuperació econòmica es consolidarà al 2014 i que a l'abril es començarà a crear ocupació. 

Anar al contingut