Castelldefels / Ulldecona

Reobren la C-32 i l'AP-7, tallades durant sis i deu hores per dos camions accidentats

La xarxa viària catalana s'ha convertit en una trampa per als conductors en dos punts: la C-32 a Castelldefels i l'AP-7 a Ulldecona. Aquestes dues importants vies estan tallades al trànsit, en el segon cas en els dos sentits de la marxa, des de tres quarts de vuit del matí i un quart de nou, respectivament, per dos camions accidentats. Al Baix Llobregat, un vehicle carregat de sorra ha bolcat i ha perdut la càrrega obstruint els tres carrils en sentit Barcelona durant sis hores. A l'AP-7, el camió accidentat anava carregat de gas i ha tingut una fuita, fet que ha obligat a activar el pla Transcat en fase d'alerta. La carretera ha estat tallada deu hores.

Actualitzat
Matí de desesperació per als conductors que han intentat circular per l'autopista AP-7 a Ulldecona i per la C-32 a Castelldefels. Amb mitja hora de diferència, cap a tres quarts de vuit del matí al Baix Llobregat, i un quart de nou al Montsià, hi ha hagut dos accidents que han obligat a tallar el trànsit i han provocat cues quilomètriques.

A l'AP-7 a Ulldecona, a més, la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments ha activat el Transcat, ja que el camió accidentat era una cisterna carregada de gas i ha tingut una fuita. Segons els bombers de la Generalitat, el vehicle ha sortit de la via en el punt quilomètric 336 per causes que encara no se saben i posteriorment ha bolcat. El conductor, però, no ha resultat ferit. El trànsit s'ha desviat per la Nacional 340, i finalment la carretera s'ha reobert a quarts de set del vespre.

Més malament ho han tingut els conductors atrapats a la C-32 a Castelldefels. Allà, un camió carregat de sorra ha bolcat ocupant els tres carrils que condueixen a Barcelona. El conductor ha resultat ferit lleu. Els Mossos d'Esquadra han habilitat un carril en direcció a Barcelona a la calçada contrària, on el trànsit era molt dens. La C-32 en sentit Sitges ha mantingut dos carrils oberts i la circulació és estable. Sis hores després de l'accident s'ha restablert la normalitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut