El bàsquet Manresa encaixa la sisena derrota consecutiva (Foto: EFE).

La Bruixa d'Or és incapaç de canviar la imatge i perd amb el Cajasol al Nou Congost (72-97)

La Bruixa d'Or perd amb el Cajasol al Nou Congost (72-97) en l'estrena de Pere Romero davant l'afició. Els manresans no han reaccionat i la innocència en defensa i la poca anotació han estat aprofitades per Hernán Gómez, que ha liderat el conjunt sevillà amb 19 punts.

La Bruixa d'Or perd amb el Cajasol al Nou Congost (72-97) en l'estrena de Pere Romero davant l'afició. Els manresans no han reaccionat i la innocència en defensa i la poca anotació han estat aprofitades per Hernán Gómez, que ha liderat el conjunt sevillà amb 19 punts.

La pobra entrada que s'ha vist al Nou Congost ha estat traduïda amb un primer quart molt fluix de la Bruixa d'Or Manresa. El primer temps ha acabat amb un 13 a 27 al marcador. Darril Monroe ha estat desencertat amb un 0 de 3 en tirs i, en canvi, el Cajasol ha assolit un 75 per cent d'encert. Al segon quart, dos triples d'Eriksson han tornat a enganxar l'equip al partit (20 a 29) però ha estat per poc temps. El conjunt dirigit per Aíto s'ha mostrat més intens i amb Hernan Gómez com a estrella de l'equip sevillà. El partit ha arribat al descans amb un 32 a 47.

Giannopoulos i Ljubicic han estat els anotadors en el tercer temps i Larsen, al final d'aquest període, ha anotat un triple que ha permès finalitzar -lo amb 52 a 67. Els manresans no han perdut la fe en la remuntada després de retallar fins a quinze punts la diferència al marcador i amb Charis començant anotant en l'últim temps. Els manresans han estat incapaços de reaccionar i Hernan Gómez, amb un 23 de valoració, ha estat l'home decisiu del conjunt sevillà. L'estrena de Pere Romero al Nou Congost s'ha saldat amb la sisena derrota consecutiva que els complica encara més la salvació.