La Bruixa d'Or encadena a Fuenlabrada la seva quarta derrota consecutiva a la Lliga Endesa (81-73)

La Bruixa d'Or ha perdut el seu quart partit consecutiu, després de caure a casa del Fuenlabrada 81 a 73. A les grades hi havia enviats de 6 franquícies de l'NBA (Denver Nuggets, Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Orlando Magic, Washington Wizards i Toronto Raptors) per observar els joves Larsen, Eriksson de l'equip manresà i Diagne del local.

El veterà Andy Panko ha assumit de sortida el protagonisme en atac del Fuenlabrada, amb 12 dels 16 primers punts del seu equip. Els madrilenys s'han disparat en el marcador, 14 a 6. Borja Comenge ha fet seure Koughere i ha donat entrada a Giannopoulos, per aturar el nord-americà. L'efectivitat de Panko ha baixat, però la defensa local superava clarament el joc ofensiu de La Bruixa d'Or. Els manresans perdien 20 a 10 a 3 minuts del final del primer quart, 20 a 12 al final del període.

En el segon quart els locals han mantingut la iniciativa. Els problemes dels del Bages per tancar el seu rebot defensiu i l'encert en els triples del Fuenlabrada ha eixamplat la diferència fins als 20 punts (35-15). Al descans, només han estat 17, 43 a 26, amb el jugador clau de La Bruixa d'Or Darryl Monroe absolutament anul·lat pels seus rivals.

Massa desavantatge per remuntar

Els manresans han rebaixat 11 punts de desavantatge en un tercer quart que ha acabat 63 a 55. Primer, amb una bona sortida buscant bons llançaments en atac i controlant en defensa els jugadors locals, i després amb l'encert en els triples de Giannopoulos (3 en aquests 10 minuts). La Bruixa d'Or, però, ha entrat massa aviat en bonus i això ha concedit molts tirs lliures al Fuenlabrada, especiament aprofitats per un omnipresent James Feldeine.

Una nova aparició de Panko en el tram final d'aquest període ha evitat que la remuntada fos més gran. A l'últim quart els manresans s'han tornat a carregar molt ràpidament de faltes. Han perdut l'encert dels minuts previs i el Fuenlabrada, sense fer res especial, ha assegurat un triomf clau per allunyar-se de les posicions de cua.