La Bruixa d'Or comença la Lliga Endesa amb una dolorosa derrota contra el Rio Natura Monbus (88-64)

La Bruixa d'Or Manresa ha obert la seva participació en la Lliga Endesa 2014-15 amb una contundent derrota a la pista del Rio Natura Monbus (88-64). L'equip gallec ha mantingut sempre el liderat en el marcador, amb una diferència que ha arribat fins als 30 punts a l'últim quart.

La Bruixa d'Or Manresa ha obert la seva participació en la Lliga Endesa 2014-15 amb una contundent derrota a la pista del Rio Natura Monbus (88-64). Ogilvy (12 punts, 5 rebots) i Grimau (14 punts, 6 rebots) han estat els que més han lluitat per evitar la desfeta, tot i que el màxim encistellador de l'equip del Bages ha estat Carles Bivià (15 punts).

El Rio Natura Monbus ha obert el partit amb un parcial de 6 a 0. La Bruixa d'Or ha reaccionat amb 6 punts d'Ogilvy, però els locals han tornat a marxar en el marcador fins al 26 a 13 que ha marcat el final del primer quart. La bona actuació dels locals Triguero i Kleber ha permès als gallecs augmentar el seu marge al descans (43-25). Les diferències no han deixat de créixer fins arribar a un desavantatge màxim de 30 punts a l'últim quart.

L'alemany Maxi Kleber, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador de l'enfrontament. L'aler ha estat ben secundat pel complet escorta Pavel Pumprla (11 punts, 4 rebots, 6 assistències) i el pivot Juanjo Triguero (12 punts, 7 rebots).