Emilio García, propietari de l'administració de Balmes de Barcelona on ha caigut un segon premi, amb tres treballadores celebrant amb cava la n…
Emilio García, propietari de l'administració de Balmes de Barcelona on ha caigut un segon premi, amb tres treballadores celebrant amb cava la notícia el 22 de desembre del 2016 (horitzontal)

La Bruixa de Drap de Barcelona: "És una alegria poder donar premis a la gent perquè pugui assolir els seus somnis"

ACN Barcelona.-"És una alegria poder donar premis a la gent perquè pugui assolir els seus somnis". Així ha reaccionat aquest dijous Emilio García, propietari de l'administració de loteria situada al carrer Balmes de Barcelona, la Bruixa de Drap, que ha repartit sis dècims del segon premi de la Grossa de Nadal. Els altres quatre de la sèrie els va tornar. García regenta aquesta administració des de fa setze anys i presumeix de ser la tercera que més ven a Barcelona. Tot i així, fins ara només havia arribat a vendre algun premi secundari de la Rifa de Nadal, però mai un segon com enguany. Ell i les seves treballadores esperen ara amb ganes el sorteig de Reis. De fet, sortejaran avui cinc dècims entre els clients que han volgut dipositar en una urna què farien si els toqués la loteria.

Fins a 750.000 euros ha repartit l'administració de la plaça Molina de Barcelona. En total sis dècims venuts a veïns de la zona que, de moment, no s'han presentat per celebrar el premi. El propietari de la Bruixa de Drap, Emilio García, ha mostrat la seva satisfacció per haver repartit per primer cop el segon premi de la Grossa de Nadal. Més emocionada que ell estava una de les seves treballadores, que ha trucat immediatament una altra companya que no estava treballant perquè vingués corrent a la botiga a celebrar-ho. Amb ella han destapat per segona vegada la tradicional ampolla de cava i han ruixat la gran quantitat de periodistes, càmeres de televisió i fotògrafs que esperaven la imatge del dia a Barcelona. Potser per manca d'experiència, a la primera no ha sortit del tot bé. Entremig, la responsable de loteries de l'Estat a Barcelona ha portat el cartell amb el número guanyador i també samarretes anunciant el segon premi.Diversos veïns s'han apropat a l'administració veient la gran expectació mediàtica que s'ha creat al carrer Balmes, però cap d'ells portava un dècim guanyador. Alguns han aprofitat per comprar bitllets per la Rifa de Reis.Precisament, la Buixa de Drap sorteja aquest dijous cinc dècims d'aquesta loteria entre aquells que han comprat bitllets de Nadal i que han dipositat dintre d'una urna les seves esperances i somnis. García ha explicat que la majoria de desitjos passen per pagar hipoteques i per viatjar.

Anar al contingut